Перспективи розвитку цукрової промисловості України - Національний університет харчових технологій (My University, 2018)
27 березня по 28 березня 2018 року в Національному університеті харчових технологій (м. Київ) відбулася Міжнародна науково-технічна конференція цукровиків України “Перспективи розвитку цукрової промисловості України”. Організаторами заходу виступили Національний університет харчових технологій, Національна асоціація цукровиків України, Інститут післяди-пломної освіти Національного університету харчових технологій, Інститут продовольчих ресу-рсів НААН України. Інформаційні партнери конференції: журнал “Цукор України” та інфора-маційний бюлетень “Вісник цукровиків України”. У роботі конференції взяли участь фахівці 76 цукрових заводів України, керівники галу-зі, власники агропромхолдингів, керівники цукрових компаній та заводів, представники науко-во-дослідних, учбових, проектних інститутів та понад 80 фірм та організацій, що працюють в галузі цукрового виробництва. На конференцію прибули представники цукрової промисловості Білорусі, Грузії, Киргизії, Польщі, Росії, Чехії, Словаччини, Німеччини, Франції, США, Італії. Під час роботи конференції був проведений крутий стіл “Альтернативні види палива в цукробуряковому виробництві”, у якому взяли участь керівники цукрових компаній, відповіда-льні працівники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Національної ака-демії аграрних наук України, керівники та спеціалісти Національної асоціації цукровиків Укра-їни, Українського науково-дослідного інституту цукрової промисловості, Інституту біоенерге-тичних культур і цукрових буряків НААНУ, наукові співробітники НУХТ, керівники та техніч-ні керівники цукрових заводів, представники фірм, які працюють в цукровій галузі, а також працювала виставка продукції та послуг вітчизняних та закордонних фірм-учасників. Матеріали конференції підготовлені фахівцями НУХТ, Інституту післядипломної освіти НУХТ, УкрНДІЦП. Інституту продовольчих ресурсів НААН України. Для фахівців цукрової галузі. March 27 to March 28, 2018 at the National University Food Technology (Kyiv) International Scientific and Technical Sugar Conference of Ukraine "Prospects for Sugar Development industry of Ukraine ". The event was organized by the National University of Food Technologies, National Sugar Association of Ukraine, Institute of post-graduate education at the National University of Food Technologies, Institute of Food Resourses NAAS of Ukraine. Information Conference partners: Sugar Ukraine magazine and informational bulletin "Herald of Sugarcorns of Ukraine". The conference was attended by specialists of 76 sugar factories of Ukraine, heads of branches, owners of agro-holdings, sugar producers companies and factories, representatives of science and research, educational and design institutes and more than 80 companies and organizations working in the field of sugar production. Representatives of the sugar industry came to the conference industry of Belarus, Georgia, Kyrgyzstan, Poland, Russia, Czech Republic, Slovakia, Germany, France, USA, Italy. During the conference was held a cool table "Alternative types of fuel in the sugar-beet production "in which participated Sugar companies managers, Ministry of Responsibility Agrarian Policy and Food of Ukraine, National Agricultural Academy of Agriculture Sciences of Ukraine, managers and specialists of the National Sugar Association Ukraine, the Ukrainian Research Institute of Sugar Industry, Institute of Bioenergetic Cultures and Sugar Beet NANU, scientific NUKHT employees, heads and technical managers of sugar factories, representatives of firms working in the sugar industry, and also worked exhibition of products and services of domestic and foreign participating companies. Materials of the conference were prepared by NUKHT specialists and the Institute postgraduate education NUKHT, UkrNDICC. Institute of Food Resources NAAS of Ukraine. For specialists in the sugar industry.
Keywords: цукрова промисловість; кристалізація; обладнання для цукрової промисловості; цукрове виробництво; цукровий буряк; сатурація; sugar industry; equipment for the sugar industry; sugar production; sugar beet; carbonation; crystallization