Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаФролова, Наталія ЕпінетівнаАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна2014-03-122014-03-122013Усатюк, О. М. Розроблення натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олій / О. М. Усатюк, Н. Е. Фролова, О. В. Арпуль // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19 листопада 2013 р. – Харків : ХДУХТ, 2013. – С. 228–230.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13085У статті представлено результати експериментальних досліджень щодо розроблення натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олій для розширення асортименту високоякісної ароматизованої харчової продукції. The paper presents the results of experimental studies on the development of natural flavoring compositions of essential oils to expand the range of high-quality flavored food.uk-UKароматизаториflavouringкомбіновані фракціїcombined fractionвакуумна ректифікаціяvacuum rectificationефірні оліїessential oilsкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології оздоровчих продуктівРозроблення натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олійThesis