Склад сальтисону (Патент на корисну модель № 63327) - Пешук, Людмила Василівна; Клишта, Світлана Сергіївна (My University, 2011)
В основу корисної моделі поставлено задачу розробки рецептури сальтисону. The basis of the utility model the task formulation of brawn.
Keywords: рецептура; сальтисон; recipe; brawn; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів