Процес формування інноваційної політики підприємства - Лановська, Галина Іванівна (My University, 2013)
Досліджено сукупність інноваційних процесів, що формують інноваційну політику підприємства.
Keywords: інноваційна політика підприємства; innovation activity of the enterprise; кафедра фінансів