Романюк, АртемШевченко, Олександр Юхимович2014-09-092014-09-092014Романюк, А. Особливості та інтенсифікація масообміну в процесах замочування зерна / Артем Романюк, Олександр Шевченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 243-244.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16656Виробництво солоду для пивоварної галузі розвивалося разом із загаль-ною технологією і відповідало у своєму апаратурно-механічному оснащенню рівню свого часу. Manufacture of malt for the brewing industry developed along with general technology-term and consistent in its hardware and mechanical hardware standards of its time.uk-UKвиробництво солодузамочування зернамасообмінmass transfersoaking grainsmalt productionкафедра процесів і апаратів харчових виробництвОсобливості та інтенсифікація масообміну в процесах замочування зернаOther