Необхідність диверсифікації діяльності підприємств харчової промисловості в умовах кризи - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2018)
В роботі зазначено, що диверсифікація діяльності підприємства як варіант розвитку підприємств харчової промисловості є складним за своєю специфікою, проте і практичним засобом. Дослідження фінансових показників діяльності підприємств харчової галузі показали, що для сталого розвитку таких підприємств є найбільш ефективною продуктова диверсифікація. The paper notes that the diversification of the enterprise as a variant of development of the food industry is a complex in its specificity, but also a practical tool. Studies of financial performance of food companies have shown that for the sustainable development of such companies is the most effective product diversification.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; диверсифікація; криза; харчова промисловість; diversification; crisis; food Industry