Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна2020-10-082020-10-082018Лисенко, О. А. Необхідність диверсифікації діяльності підприємств харчової промисловості в умовах кризи / О. А. Лисенко // Проблеми управління та економіки підприємств в су-часних умовах : Матеріали ХІV Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2018 р., м. Київ : тези доп. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 84-85.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31948В роботі зазначено, що диверсифікація діяльності підприємства як варіант розвитку підприємств харчової промисловості є складним за своєю специфікою, проте і практичним засобом. Дослідження фінансових показників діяльності підприємств харчової галузі показали, що для сталого розвитку таких підприємств є найбільш ефективною продуктова диверсифікація. The paper notes that the diversification of the enterprise as a variant of development of the food industry is a complex in its specificity, but also a practical tool. Studies of financial performance of food companies have shown that for the sustainable development of such companies is the most effective product diversification.кафедра економіки праці та менеджментудиверсифікаціякризахарчова промисловістьdiversificationcrisisfood IndustryНеобхідність диверсифікації діяльності підприємств харчової промисловості в умовах кризиThesis