Соус червоний мандариновий (Патент на корисну модель № 130552) - Кузьмін, Олег Володимирович; Богомол, Анна Віталіївна; Пістуняк, Ірина Ярославівна; Гордієнко, Анна Сергіївна (My University, 2018)
В основу корисної моделі було поставлено задачу створення соусу червоного мандаринового при додаванні настою цедри мандарину на вині, який не піддається нагріванню, що дозволяє підвищити окисно-відновні властивості продукту та сприяє підвищенню імунітету організму людини, збільшенню його протистояння до впливу шкідливих факторів зовнішнього середовища, покращує обмін речовин, позитивно впливає на серцево-судинну систему.
Keywords: соус мандариновий; мандарин; вино червоне сухе; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції