Бабко, Євген МиколайовичЛементар, Святослав ЮрійовичМирончук, Валерій Григорович2012-12-142012-12-142003Бабко, Є. М. Особливості впливу введеної ззовні водяної пари на процес уварювання цукрових утфелів / Є. М. Бабко, В. Г. Мирончук, С. Ю. Лементар // Наукові праці НУХТ. - 2003. - № 14. - С. 35-37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4351Створено математичну модель для визначення оптимальної кількості введеної ззовні водяної пари для інтенсифікації процесу уварювання в утфельних вакуум-апаратах. A mathematical model to determine the optimal amount of steam injected from the outside to intensify the process of boiling in utfelnih vacuum apparatus.uk-UKутфелькафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняmassecuiteпарадослідженняпарsteamstudyОсобливості впливу введеної ззовні водяної пари на процес уварювання цукрових утфелівArticle