Особливості впливу введеної ззовні водяної пари на процес уварювання цукрових утфелів - Бабко, Євген Миколайович; Лементар, Святослав Юрійович; Мирончук, Валерій Григорович (My University, 2003)
Створено математичну модель для визначення оптимальної кількості введеної ззовні водяної пари для інтенсифікації процесу уварювання в утфельних вакуум-апаратах. A mathematical model to determine the optimal amount of steam injected from the outside to intensify the process of boiling in utfelnih vacuum apparatus.
Keywords: утфель; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; massecuite; пара; дослідження; пар; steam; study