Мінеральний склад чизкейків з використанням рослинної сировини - Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Розумна, Н. В. (My University, 2014)
Визначено вміст мінерального складу чизкейків з використанням рослинної сировини із заданими критеріями харчової цінності. The content of the mineral composition of cheesecakes with raw plant materials with predetermined criteria nutritional value.
Keywords: чизкейки; cheesecakes; мінеральний склад; mineral composition; рослинна сировина; raw plant materials; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу