Пересічний, Михайло ІвановичПересічна, Світлана МихайлівнаРозумна, Н. В.2015-05-132015-05-132014Пересічний, М. І. Мінеральний склад чизкейків з використанням рослинної сировини / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, Н. В. Розумна // Харчова наука і технологія : науково-виробничий журнал. – Одеса: ОНАХТ, 2014. – № 2 (27). - С. 6-9.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20329Визначено вміст мінерального складу чизкейків з використанням рослинної сировини із заданими критеріями харчової цінності. The content of the mineral composition of cheesecakes with raw plant materials with predetermined criteria nutritional value.uk-UKчизкейкиcheesecakesмінеральний складmineral compositionрослинна сировинаraw plant materialsкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуМінеральний склад чизкейків з використанням рослинної сировиниArticle