Особливості впливу поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus 1MB В-7241 на адгезію мікроорганізмів до абіотичних поверхонь - Савенко, Інга Володимирівна (My University, 2014)
Проведені дослідження свідчать про можливість використання поверхнево-активних речовин A. calcoaceticus 1MB В-7241 як потенційних складових антиадгезивних препаратів. Past studies have shown that the use of surfactants A. calcoaceticus 1MB B-7241 as potential components antyadhezyvnyh drugs.
Keywords: поверхнево-активні речовини; адгезія; surfactants; adhesion