Очищення цукрових буряків від зв’язаних забруднень - Хоменко, Олександр Іванович; Пушанко, Микола Миколайович (My University, 2010)
В статті представлено результати досліджень складу видалених в процесі транспортування цукрових буряків зовнішніх домішок. Представлено результати відділення цих домішок при різних режимах відмивання. Доведена ефективність додаткового встановлення щіткових пристроїв для більш ефективного вилучення зв’язаних забруднень. The article presents results of research of deleted in the process of transporting sugar beets external impurities. The results of department of these impurities with different modes of laundering have been shown. The effectiveness of the additional installation of brush devices for more efficient removal of related pollution has been proved.
Keywords: цукрові буряки; sugar-beet; забруднення; очищення; purification; impurities; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування