Карлаш, Юрій Васильович2014-11-142014-11-142014Карлаш, Ю. В. Методологія оптимального розрахунку ферментера / Ю. В. Карлаш // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 477.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18361Однією з найважливіших в біотехнології є стадія ферментації. З огляду на це можна сказати, що ферментаційні системи та обладнання представляють собою одну із основних складових біотехнологічного процесу, як по складності реалізації, так і по впливу на рентабельність виробництва. One of the most important in biotechnology is a stage of fermentation. Given this we can say that fermentation systems and equipment are the one of the main components of the biotechnological process, as the complexity of implementation, and on the impact on profitability.otherоптимальний розрахунокферментаціяметодологіяthe optimal calculationfermentationmethodologyкафедра біотехнології і мікробіологіїМетодологія оптимального розрахунку ферментераOther