Дослідження зміни води на Водохреща - Шаповалов, Євгеній Борисович; Шаповалов, Віктор Борисович; Булгаков, Ілля Володимирович (My University, 2014)
Проведений дослід свідчить про зниження вмісту нітратів, нікелю, електропровідності на Водохреще. Такі дані дають змогу зробити висновки про покращення якості дніпровської води на Водохреще. У водопровідній воді спостерігався підвищений вміст нітратів та фосфатів речовин у водопровідній воді на Водохреще, тобто помічено зворотній ефект. The conducted research indicates a reduction of nitrate, nickel, conductivity at the baptism. These data make it possible to draw conclusions about improving the quality of Dnieper water on Epiphany. In the tap water there was high content of nitrates and phosphates substances in tap water for baptism, that observed the opposite effect.
Keywords: вода; Водохреща; показники якості; Epiphany; quality indicators; water