Проблеми формування промислового сегменту ринку праці - Никоненко, Андрій Володимирович (My University, 2007)
Стаття присвячена всебічному аналізу особливостей формування промислового сегменту ринку праці України. Висвітлено основні проблеми, притаманні йому за радянської доби і в період економічної кризи 1990-1999 рр. Особливу увагу приділено дослідженню проблем формування промислового сегменту на етапі економічного зростання та визначенню шляхів їх подолання.
Keywords: ринок праці; робоча сила; неповна зайнятість; кафедра маркетингу