Психологічні відмінності харчової поведінки серед сучасної молоді - Логацька, Тетяна Олександрівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2015)
Метою дослідження виступає аналіз психологічних відмінності харчової поведінки сучасної молоді. Об’єктом дослідження є харчова поведінка сучасної молоді. The purpose of research is the analysis of the psychological differences between feeding behavior of today's youth. The object of study is the feeding behavior of today's youth.
Keywords: харчова поведінка; молодь; психологічні відмінності; feeding behavior; young; psychological differences; кафедра туристичного та готельного бізнесу