Іващишин, Микола ВолодимировичКошова, Валентина МиколаївнаСмажко, Ірина Олександрівна2020-02-132020-02-132019Іващишин, М. В. Дослідження якості пива з додаванням хвої / М. В. Іващишин, В. М. Кошова, І. Г. Смажко // Scientific achievements of modern society : abstracts of the 3rd International scientific and practical conference, November 6-8, 2019. – Cognum Publishing House : Liverpool, United Kingdom, 2019. – P. 106–113.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30765Робота присвячена дослідженню можливості використання голок хвої сосни звичайної (Pinus sylvestris) і ялини для приготування особливого сорту пива ІПА, що забезпечить розширення асортименту готової продукції, досягнення необхідних органолептичних показників у готовому пиві.На основі експериментальних досліджень встановлено оптимальну дозу голок хвої сосни та ялини для виробництва даного сорту пива, визначено його основні фізико-хімічні показники та органолептичні властивості.otherпивососна звичайна (Pinus sylvestris)суслоялинахвоядріжджіbeercommon pine (Pinus sylvestris)wortкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваДослідження якості пива з додаванням хвоїArticle