Про обмежені розв`язки диференціального рівняння з секторіальним операторним коефіцієнтом - Городній, М. Ф.; Романенко, Вікторія Миколаївна (My University, 2004)
Доведено умови існування та єдиності обмеженого розв`язку лінійного диференціального рівняння першого порядку з секторіальним операторним коефіцієнтом для випадку локально-гельдерової відомої функції, які були відомі у випадку заданої гельдерової функції. Доведено можливість наближення цього розв’язку розв’язками відповідних крайових задач і знайдена оцінка точності наближення.

We prove existence and uniqueness of a limited deprivation linear first order differential equation with sectorial operator coefficient for locally-gelderovoi known function that were known in the case of a given gelderovoi function. Proved the feasibility of this approach decisions of the relevant solutions of boundary value problems and an estimate of the accuracy of approximation.
Keywords: лінійне різницеве рівняння; Банахів простір; задача Коші; linear difference equation; Banach space; Cauchy problem; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.