Проблеми управління інвестиційною діяльністю в умовах кризи - Басюк, Тетяна Петрівна (My University, 2016)
Підтверджено наявність економічної кризи в України статистичними даними; обгрунтовано необхідність розробки інвестиційної стратегії підприємста в умовах кризових явищ зовнішнього середовища та відстеження її реалізації. Confirmed the presence of the economic crisis in Ukraine statistics; the necessity of developing the investment strategy of the enterprises in the conditions of the crisis of the environment and monitor its implementation.
Keywords: економічна криза; інвестиційна стратегія; economic crisis; investment strategy; кафедра економіки і права