Зозуля, Кирило РуслановичЛюлька, Дмитро Миколайович2024-09-182024-09-182023Зозуля, К. Дослідження способів отримання та сушіння харчового казеїну / К. Зозуля, Д. Люлька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 2. – С. 90.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44866Обґрунтовано можливість одержання сухого казеїну з високими показниками якості способом сушіння в завислому шарі, в нерухомому шарі та під вакуумом з інфрачервоним нагріванням. Об’єктом дослідження є знежирене молоко. Сушіння різними способами, враховуючи температурні режими, а також проведення порівняльної характеристики якісних показників для отримання продукту підвищеної якостіThe possibility of obtaining dry casein with high quality indicators by drying in a suspended layer, in a fixed layer and under vacuum with infrared heating is substantiated. The object of the study is skim milk. Drying in various ways, taking into account temperature regimes, as well as carrying out comparative characteristics of quality indicators to obtain a product of increased qualityukсушаркаказеїнзавислий шарdryercaseinsuspended layerкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняДослідження способів отримання та сушіння харчового казеїнуThesishttps://orcid.org/0000-0001-8014-5776