Тимощук, А. Ю.2014-08-142014-08-142014Тимощук, А. Дослідження технології майонезів з використанням нетрадиційних емульгаторів/ А. Тимощук // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 140-142https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16354Результати досліджень свідчать про ефективність використання моно-та диацилгліцеролів, як емульгатора з метою повної заміни яєчного порошку в рецептурі майонезу. Це дозволяє виробляти майонез без холестерину, підвищити бактеріальну чистоту готового продукту. Studies indicate efficiency of mono-and dyatsylhlitseroliv as an emulsifier for a comprehensive replacement of egg powder in the recipe of mayonnaise. This allows you to produce mayonnaise without cholesterol, increase bacterial purity of the final product.otherемульгаторияєчний порошокмайонезemulsifiersmayonnaiseegg powderДослідження технології майонезів з використанням нетрадиційних емульгаторівOther