Удосконалення обліку як провідного інформаційного ресурсу управління виробничим підприємством в сучасних умовах - Савченко, Валентин Валентинович; Темчишина, Юлія Леонідівна (My University, 2014)
Реалії сьогодення, що тісно пов'язані з соціально-економічними глобалізаційними процесами, постійно вимагають прийняття виважених управлінських рішень: впровадження інноваційних технологій, організації випуску нової конкурентоспроможної продукції, виходу на нові міждержавні та міжнародний ринки, забезпечення належної якості продукції, тощо. The realities of the present, which is closely related to socio-economic globalization processes, constantly demand make informed management decisions, implementing innovative technologies of production of new competitive products, entering new interstate and international markets, to ensure the quality of products, and so on.
Keywords: інформаційні ресурси; informational resources; глобалізаційні процеси; виробничі підприємства; manufacturing plants; globalization; кафедра обліку і аудиту