Екологічна експертиза технологій вирощування пшениці озимої за показниками фіто санітарного стану посівів - Макаренко, Наталія Анатоліївна; Тогачинська, Ольга Василівна; Бондарь, В. І.; Свидинюк, Іван Миколайович (My University, 2009)
Висвітлено екологічну експертизу технологій вирощування пшениці озимої за показниками фіто санітарного стану посівів в зоні північного Лісостепу. Висвітлено, що для впровадження технологій у виробництво слід удосконалювати деякі технологічні операції.
Keywords: озима пшениця; фіто санітарний стан; екологічна експертиза; шкідники; хвороби; бур’яни; озимая пшеница; фито санитарное состояние; экологическая экспертиза; вредители; болезни; сорняки; winter wheat; phyto sanitary state ecological expertise; pests; diseases; weeds; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки