Забезпечення позитивного структурного ефекту за рахунок новітньої політики енерговикористання - Струнін, Віктор Володимирович (My University, 2011)
Описана необхідність застосування комплексного підходу, чіткої структуризації та принципу пріоритетності у вирішенні проблемних питань енерговикористання та досягнення позитивної динаміки основних макроекономічних показників.
Keywords: енерговикористання; структуризація; державна політика; энергоиспользование; структуризация; государственная политика; energy use; structuring; state policy; кафедра економіки праці та менеджменту