Інформаційні системи в управлінні та маркетинговій діяльності підприємств харчової промисловості - Шаповал, Олена Федорівна; Коннова, Любов Олександрівна (My University, 2009)
В тезах доповіді обґрунтовуються теоретичні і практичні аспекти застосування інформаційних систем в управлінні та маркетинговій діяльності підприємств харчової промисловості.

In thesis the theoretical and practical aspects of information systems using in management and marketing of Food Enterprises are considered.
Keywords: маркетингова діяльність; інформаційні системи; ERP системи управління; ERP-systems; marketing; information systems; ERP-systems; management; кафедра маркетингу; кафедра економіки праці та менеджменту