Історія становлення документа як засобу інформаційного забезпечення та його еволюція - Смотрун, Уляна; Приблуда, Людмила Михайлівна (My University, 2022)
У науковій праці досліджено історію становлення документа як засобу інформаційного забезпечення та його еволюція. Доведено, що зрушення в організації діловодства були зумовлені політичними, економічними та іншими соціально-правовими трансформаціями, що відбувалися в Україні.
Keywords: документ; інформація; інформаційне забезпечення; документація; кафедра гуманітарних дисциплін; document; information; information provision; documentation