Про відкриті відображення множин - Трохимчук, Ю. Ю.; Сафонов, Володимир Михайлович (My University, 2001)
Розглядуються відкриті відображення, пов’язані з кантровою. A new criterion of constansy of comlex functions is proved.
Keywords: кантрова досконала множина; напівнеперервна зверху функція; ніде не щільна множина; kantrova perfect set; top semicontinuous function; nowhere dense set; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.