Гранат, Денис СергійовичСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2023-10-302023-10-302022Гранат, Д. С. Сучасні напрямки у технології страв з сільськогосподарської птиці / Д. С. Гранат, Н. М. Стукальська // Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та виклики : Міжнародна студентська наукова конференція, 12 квітня 2022 р., м. Київ. – Київ : Держ. торг.-екон. у-т, 2022. – С. 232-234https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41285Об’єктом дослідження є технологія котлети по-київськи з використання рослинної сировини (меленої висушеної паприки). The object of the study is the technology of Kyiv-style cutlets using vegetable raw materials (ground dried paprika).otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїм’ясо курятиникотлета по-київськимелена висушена паприкаchicken meatKiev cutletground dried paprikaСучасні напрямки у технології страв з сільськогосподарської птиціThesis