Сучасні напрямки у технології страв з сільськогосподарської птиці - Гранат, Денис Сергійович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2022)
Об’єктом дослідження є технологія котлети по-київськи з використання рослинної сировини (меленої висушеної паприки). The object of the study is the technology of Kyiv-style cutlets using vegetable raw materials (ground dried paprika).
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; м’ясо курятини; котлета по-київськи; мелена висушена паприка; chicken meat; Kiev cutlet; ground dried paprika