Марченко, А. В.Кравченко, Олександр ІвановичТеличкун, Юлія Станіславівна2013-05-152013-05-152012Марченко, А. В. Вплив механічної обробки на зміну структурно-механічних властивостей тіста під час замішування / А. В. Марченко, О. І. Кравченко, Ю. С. Теличкун // Науково-технічна творчість студентів з процесів і обладнання харчових виробництв : студ. наук. -практ. конф. - 2012. – Вип. 4. – С. 103-104.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7779У даній статті представлена інформація щодо використання шнекових робочих органів для інтенсифікації процесу обробки дріжджового тіста. This article describes how to use the screw working bodies to intensify the process of processing of the yeast dough.otherшнекмеханічна обробкаефективна в’язкістьscrewmachiningeffective viscosityкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВплив механічної обробки на зміну структурно-механічних властивостей тіста під час замішуванняOther