Гулий, Іван СтепановичШиян, Петро ЛеонідовичЦиганков, Петро СеменовичДомарецький, Віталій АфанасійовичНовіков, Іван МиколайовичМантуло, Олександр ПавловичЖолнер, Іван ДмитровичСосницький, Віталій ВолодимировичСватков, Леонід БорисовичХудик, Богдан ІвановичПашков, Володимир ІвановичРудаков, Володимир КостянтиновичЖихарєв, Юрій ВалентиновичМінченко, Анатолій Каленикович2012-12-192012-12-192003Патент 69505 UA, МПК 7 C12F5/00. Спирт етиловий денатурований / Гулий І. С., Шиян П. Л., Циганков П. С., Домарецький В. А., Жолнер І. Д., Сосницький В. В., Жихарєв Ю. В. ; Національний університет харчових технологій. — № 2003043459 ; заявл. 16.04.2003 ; опубл. 16.09.2004, Бюл. № 9.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4647Винахід відноситься до спиртової промисловості і представляє собою спосіб одержання спирту етилового денатурованого шляхом зміни кількісного і якісного складу при збереженні органолептичних властивостей. An invention behaves to a spirit industry and is a method of receipt of alcohol ethyl denaturated by the change of quantitative and quality composition at maintenance of taste properties.otherденатурований спиртденатуруюча добавкабарвникdenaturated alcoholdenaturant additiondyeкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСпирт етиловий денатурований (Патент на винахiд № 69505)Other