Товарознавча оцінка нових екструдованих сандвічів - Аннєнкова, Надія Борисівна (My University, 2011)
Шляхом моделювання сировини, з метою підвищення біологічної цінності, розроблено та представлено нові екструдовані сандвічі, надано їх товарознавчу оцінку. By the way of modelling the sources with the purpose of increase of biological value the recepy of new extrusive sandwiches was developed, they commodity evaluation givene.
Keywords: екструзія; сандвічі; цінність; extrusion; sandwiches; benefit; кафедра експертизи харчових продуктів