Аннєнкова, Надія Борисівна2015-05-192015-05-192011Аннєнкова, Н. Б. Товарознавча оцінка нових екструдованих сандвічів / Н. Б. Аннєнкова // Вісник СНУ ім. В. Даля. – Луганськ, 2011. – № 5 (159), Ч. 2. – С. 100-110.1998-7927https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20491Шляхом моделювання сировини, з метою підвищення біологічної цінності, розроблено та представлено нові екструдовані сандвічі, надано їх товарознавчу оцінку. By the way of modelling the sources with the purpose of increase of biological value the recepy of new extrusive sandwiches was developed, they commodity evaluation givene.uk-UKекструзіясандвічіцінністьextrusionsandwichesbenefitкафедра експертизи харчових продуктівТоварознавча оцінка нових екструдованих сандвічівArticle