Сучасні теорії інвестування - Красножон, Світлана Володимирівна (My University, 2012)
В статті досліджено концепції формування теорій інвестування протягом століття, виділено основні критерії та проблеми розвитку інвестування. Визначено особливості сучасних теорій інвестування та досліджено підходи, на яких вони ґрунтуються. Research of conceptions of forming of different theories of investing is done in the article, basic criteria and problems of development of the investing are istinguished. Modern investment theories are studied as well as the approaches they are based on.
Keywords: спільне інвестування; фінансовий ринок; інвестування; заощадження; фінансові інструменти; інвестиційний портфель; investment; accumulations; financial instruments; joint investment; financial market