Сертифікація бухгалтерів на сучасному рівні розвитку - Щербина, Ольга Сергіївна (My University, 2014)
На сьогоднішній день дуже поширено застосовується сертифікація бухгалтерів. Today, the certification of accountants is very common.
Keywords: кафедра обліку і аудиту; сертифікація; бухгалтер; звітність; certification; accountant; accounting