Нові м’ясо-рослинні паштети збалансованого складу - Стеблик, Діана Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна (My University, 2021)
Запропоновані рецептури м’ясо-рослинних паштетів включають бланшовані м’ясо і печінку птиці, яйця, морквуа та цибулю пасеровані, гідратовану композицію пшеничної і гарбузової клітковини та купаж оливкової та гарбузової олій. The proposed recipes of meat and vegetable pastes include blanched meat and poultry liver, eggs, sautéed carrots and onions, a hydrated composition of wheat and pumpkin fiber, and a blend of olive and pumpkin oils.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; якісні показники продукту; хімічний склад м’ясо-рослинних паштетів; паштет; quality indicators of the product; chemical composition of meat-grown pastes; pastes