Стеблик, Діана ВасилівнаТопчій, Оксана Анатоліївна2023-04-072023-04-072021Стеблик, Д. В. Нові м’ясо-рослинні паштети збалансованого складу / Д. В. Стеблик, О. А. Топчій // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 09-10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 241–242https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39901Запропоновані рецептури м’ясо-рослинних паштетів включають бланшовані м’ясо і печінку птиці, яйця, морквуа та цибулю пасеровані, гідратовану композицію пшеничної і гарбузової клітковини та купаж оливкової та гарбузової олій. The proposed recipes of meat and vegetable pastes include blanched meat and poultry liver, eggs, sautéed carrots and onions, a hydrated composition of wheat and pumpkin fiber, and a blend of olive and pumpkin oils.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівякісні показники продуктухімічний склад м’ясо-рослинних паштетівпаштетquality indicators of the productchemical composition of meat-grown pastespastesНові м’ясо-рослинні паштети збалансованого складуThesis