Дослідження ефективності зовнішнього масообміну при віброекстрагуванні з рослинної сировини - Зав'ялов, Володимир Леонідович; Запорожець, Юлія Владиславівна; Бодров, Віктор Семенович; Мисюра, Тарас Григорович; Попова, Наталія Вікторівна (My University, 2010)
Представлені результати дослідження впливу режимних параметрів на зовнішній масообмін при безперервному виброекстрагуванні цільових компонентів з рослинної сировини. Показана можливість використання для цих цілей модельного сировини з дифузійним типом розчинення.The results of research of influence of regime parameters are presented on external mass-transfer at continuous vibroextracting of having a special purpose components from a digister. Possibility of the use for these aims of model raw material is rotined with the diffusive type of dissolution
Keywords: vibroextraction; mathematical model; kinetics; hydrodynamics; mass-transfer; vibroextractor; віброекстрагування; математична модель; кінетика; гідродинаміка; масоперенесення; віброекстрактор; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв