Харченко, Євген ІвановичКорецька, Ірина ЛьвівнаКорж, Тамара ВолодимирівнаПерегуда, Микола Антонович2013-11-052013-11-052013Сучасна альтернатива м’ясному білку / Є. І. Харченко, М. А. Перегуда, Т. В. Корж, І. Л. Корецька // Підвищення ефективності ресурсозберігаючих технологій на зернопереробних підприємствах : тези доповідей Всеукраїнської наукової конференції. – Умань : Візаві, 2013. – С. 20-21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11035Прописано можливості використання альтернативних видів білкової сировини. The possibilities of the use of alternative types of albuminous raw material are presented.uk-UKасортиментassortmentрозширенняexpansionальтернативні види сировиниalternative raw materialsкафедра технології зберігання і переробки зернакафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСучасна альтернатива м’ясному білкуThesis