Шаран, Лариса ОлександрівнаАрсеньєва, Лариса ЮріївнаШаран, Андрій Васильович2016-09-212016-09-212016Шаран, Л. Корекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшю / Л. Шаран , Л. Арсеньєва, А. Шаран // Food Science for Well-being (CEFood 2016): 8th Central European Congress on Food, 23-26 May 2016. - K.: NUFT, 2016 - Р. 221.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24089Проведено дослідження з використання мікронутрієнтної суміші у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів. A study on the mineral-vitamin mixes technology in the manufacture of pastry productsuk-UKборошняні кондитерські виробирastry productsмінерально-вітамінна сумішmineral and vitamin mixвтрати основного елементаlosses of a basic elementступінь засвоюваностіdegree of accessibilityкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології зберігання і переробки зернаКорекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшюOther