Корекція мікронутрієнтного складу борошняних кондитерських виробів композиційною сумішшю - Шаран, Лариса Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шаран, Андрій Васильович (My University, 2016)
Проведено дослідження з використання мікронутрієнтної суміші у технології виготовлення борошняних кондитерських виробів. A study on the mineral-vitamin mixes technology in the manufacture of pastry products
Keywords: борошняні кондитерські вироби; рastry products; мінерально-вітамінна суміш; mineral and vitamin mix; втрати основного елемента; losses of a basic element; ступінь засвоюваності; degree of accessibility; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології зберігання і переробки зерна