Пушка, Ольга СергіївнаГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра ВолодимирівнаІллючок, Антон Юрійович2018-02-022018-02-022015Рецептурний склад кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв / О. С. Пушка, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, А. Ю. Іллючок // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 203.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26644В статті обґрунтовано рецептурний склад кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв. The article substantiates the recipe composition of the culinary semifinished product for puree-shaped first courses.uk-UKсуп-пюреsoupкулінарний напівфабрикатculinary semi-finished productрецептураrecipeкафедра готельно-ресторанної справиРецептурний склад кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших стравOther