Кузьменко, Анастасія Миколаївна2023-04-172023-04-172023Кузьменко, А. М. Проект цеху ферментації пивзаводу потужністю 7 млн дал пива млн дал пива на рік з впровадженням інноваційних технологій : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Миколаївна Кузьменко ; наук. керівник Микола Васильович Бондар. – Київ, 2023. – 87 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40179otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствамолочна сироваткапивопивне суслодріжджіактивність ферментубродіннямальтазазимазавидимий екстрактступінь зброджуванняПроект цеху ферментації пивзаводу потужністю 7 млн дал пива млн дал пива на рік з впровадженням інноваційних технологійOther