Способи підвищення пожежної безпеки на підприємствах харчової промисловості - Ашмаріна, Галина Ревмирівна; Михалевич, Артур Петрович; Сапіга, Вікторія Ярославівна (My University, 2019)
Розглянуті основні причини пожеж та вибухів, що стаються на підприємствах харчової промисловості. Запропоновані способи підвищення пожежної безпеки.
Keywords: пожежна безпека; вибухобезпека; safety; explosions; кафедра екології та екоменеджменту