Ашмаріна, Галина РевмирівнаМихалевич, Артур ПетровичСапіга, Вікторія Ярославівна2020-10-202020-10-202019Ашмаріна, Г. Р. Способи підвищення пожежної безпеки на підприємствах харчової промисловості / Г. Р. Ашмаріна, А. П. Михалевич, В. Я. Сапіга // Проблеми охорони праці, промислової та цивільної безпеки : збірник матеріалів двадцятої Всеукраїнської науково-методичної конференції, 15-17 травня 2019 р. – Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2019. – С. 24–26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32051Розглянуті основні причини пожеж та вибухів, що стаються на підприємствах харчової промисловості. Запропоновані способи підвищення пожежної безпеки.otherбезпекавибуххарчова промисловістьfood industrysafetyexplosionsкафедра екології та екоменеджментуСпособи підвищення пожежної безпеки на підприємствах харчової промисловостіThesis