Шляхи підвищення ефективності очищення дифузійного соку - Хомічак, Любомир Михайлович; Петриченко, Ігор Борисович; Виговський, Валерій Юрійович; Калініченко, Олександр Миколайович; Резніченко, Юрій Миколайович (My University, 2005)
Аналізуються основні технологічні фактори, які впливають на ефективність проведення вапняно-карбонатного очищення дифузійного соку та наводяться шляхи її підвищення.
Keywords: основне вапнування; карбонізація; дифузійний сік; основная дефекация; сатурация; диффузионный сок; basic defecation; saturation; diffusive juice; кафедра технології цукру і підготовки води