Розробка інтелектуальної системи управління сушінням пивоварного солоду - Мацебула, Дмитро Валерійович; Ельперін, Ігор Володимирович (My University, 2014)
Процеси сушіння є слабоформалізованим. Багато параметрів стану не вимірюються системою управління, а отже потребують постійної участі оператора і лабораторії. Для покращення спостережуваності ОУ, зменшення впливу людського фактора доцільно використати систему автоматичного управління з прогнозуючою моделлю. The drying process is weakly-formalized. Many parameters of the control system are not measured and therefore require constant human intervention and laboratories. To improve the observability of OC, reducing the impact of human factors appropriate to use the automatic control system of forecasting model.
Keywords: інтелектуальні системи управління; пивоварний солод; сушіння; Intelligent Management System; drying; brewing malt; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка