Шляхи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет - Дробот, Віра Іванівна; Місечко, Наталія Орестівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Тесля, Ольга Дмитрівна (My University, 2011)
Розглянуто використання цукрозамінників та сировини, що містить фізіологічно-функціональні інгредієнти, для розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет.
Keywords: хлібобулочні вироби; хлебобулочные изделия; bakery; цукор; фруктоза; підсолоджувачі; глікемічний індекс; харчові волокна; сахар; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; подсластители; гликемический индекс; пищевые волокна; sugar; fructose; sweeteners; glycemic index; dietary fiber