Дробот, Віра ІванівнаМісечко, Наталія ОрестівнаБондаренко, Юлія ВікторівнаТесля, Ольга Дмитрівна2012-03-102012-03-102011Шляхи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет / В. I. Дробот, Н. О. Місечко, Ю. В. Бондаренко, О. Д. Тесля // Хранение и переработка зерна. – 2011. – № 11. – С. 68─69 .https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/416Розглянуто використання цукрозамінників та сировини, що містить фізіологічно-функціональні інгредієнти, для розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет.uk-UKхлібобулочні виробихлебобулочные изделияbakeryцукорфруктозапідсолоджувачіглікемічний індексхарчові волокнасахаркафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівподсластителигликемический индекспищевые волокнаsugarfructosesweetenersglycemic indexdietary fiberШляхи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет