Дочинець, Інга ВікторівнаСильчук, Тетяна Анатоліївна2024-06-052024-06-052024Дочинець, І. В. Перспективи використання борошна різних зернових культур в продукції закладів ресторанного господарства / І. В. Дочинець, Т. А. Сильчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблемхарчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 3. – С. 281.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43334Охарактеризовано здатність розвитку виробництва виробів з зернових в ресторанному господарстві так, як сучасний агробізнес усе частіше робить ставку на дані культуриThe ability to develop the production of grain products in the restaurant industry is characterized in the same way that modern agribusiness is increasingly betting on these cropsukзлаковіборошняні кондитерські виробихлібобулочні виробиамарантресторанне господарствоcerealflour confectionerybakery productsamaranthrestaurant industryкафедра готельно-ресторанної справиПерспективи використання борошна різних зернових культур в продукції закладів ресторанного господарстваThesishttps://orcid.org/0000-0001-8035-4957