Перспективи використання борошна різних зернових культур в продукції закладів ресторанного господарства - Дочинець, Інга Вікторівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна (My University, 2024)
Охарактеризовано здатність розвитку виробництва виробів з зернових в ресторанному господарстві так, як сучасний агробізнес усе частіше робить ставку на дані культури

The ability to develop the production of grain products in the restaurant industry is characterized in the same way that modern agribusiness is increasingly betting on these crops
Keywords: злакові; борошняні кондитерські вироби; хлібобулочні вироби; амарант; ресторанне господарство; cereal; flour confectionery; bakery products; amaranth; restaurant industry; кафедра готельно-ресторанної справи