Аналіз часових рядів при пошуку прецедентів для системи підтримки та прийняття рішень прецедентного типу на основі експертної системи - Проскурка, Євген Сергійович (My University, 2016)
В даній статті розглядається аналіз часових рядів технологічних змінних при пошуку в них прецедентів для системи підтримки та прийняття рішень прецедентного типу на основі експертної системи. Під час пошуку використовується онтологія, що була створена для технологічного об’єкту, дискретний вейвлет аналіз, топологічна граматика та класифікація. This article discusses the analysis of time series of technological variables when searching these cases for the support system is the decision of the case, based on the type of expert system. In time search using ontology that was created for the technological object, discrete wavelet analysis, topological grammar and classification.
Keywords: часовий ряд; вейвлет-аналіз; вейвлет-аналіз; time series; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка