Особливості контролю успішності студентів в умовах кредитно-модульної системи організації навчання - Тригуб, Інна Петрівна; Никитенко, Ольга Василівна (My University, 2012)
У статті здійснено теоретичний аналіз особливостей контролю, функцій та видів контролю знань, навичок і умінь студентів у сучасній вищій школі, розглянуто сучасний стан модульно-рейтингового контролю успішності студентів. The article realizes the theoretical analysis of control peculiarities, functions and types of control of students knowledge, skills and abilities at modern higher educational institutions. It considers a present situation of credit and module system.
Keywords: успішність студентів; кредитно-модульна система; оцінювання знань; students progress; credit and module system; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації