Макаронні вироби (Деклараційний патент на винахід № 34992) - Юрчак, Віра Гаврилівна; Левадна, Тетяна Іванівна; Корж, Тамара Володимирівна; Паращак, Олег Васильович (My University, 2001)
Спосіб виробництва макаронних виробів із пшеничного борошна з використанням в рецептурі суміші добавок, які збагачують вироби натуральним білком та поліпшують їх якість. The production method of macaroni foods made of wheat flour with usage of additive mixture which fortifies products with natural protein and improves their quality.
Keywords: суміш добавок; лецитин; соєве борошно; лимона кислота; аскорбінова кислота; метилцелюлоза; additive mixture; lecithin; soybean flour; citric acid; ascorbic acid; methyl-cellulos; кафедра технології зберігання і переробки зерна; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів