Юрчак, Віра ГаврилівнаЛевадна, Тетяна ІванівнаКорж, Тамара ВолодимирівнаПаращак, Олег Васильович2013-04-042013-04-042001Пат. № 34992 А Україна, МПК (2001) 6 А23L 1/16. Макаронні вироби / В. Юрчак, Т. Левадна, Т. Корж, О. Паращак ; заявник та власник Національний університет харчових технологій. – № 99074333; заявл. 27.07.1999; опубл. 15.03.2001, Бюл. № 2.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7290Спосіб виробництва макаронних виробів із пшеничного борошна з використанням в рецептурі суміші добавок, які збагачують вироби натуральним білком та поліпшують їх якість. The production method of macaroni foods made of wheat flour with usage of additive mixture which fortifies products with natural protein and improves their quality.otherсуміш добавоклецитинсоєве борошнолимона кислотааскорбінова кислотаметилцелюлозаadditive mixturelecithinsoybean flourcitric acidascorbic acidmethyl-cellulosкафедра технології зберігання і переробки зернакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівМакаронні вироби (Деклараційний патент на винахід № 34992)Other