Вибір оптимальної продуктивності в системі управління дифузійної станції цукрового заводу - Сідлецький, Віктор Михайлович; Ельперін, Ігор Володимирович (My University, 2007)
В статті розглядається методика вибору оптимальної продуктивності цукрового заводу в системі управління дифузійною станцією для оптимізації загальних втрат цукру під час зберігання та переробки сировини. In the article the method of choice of the optimum productivity of sugar factory in the control the diffusive station system for optimization of general losses of sugar during storage and processing of raw material.
Keywords: система управління; прийняття рішень; теорія гри; управління запасами; control; decision-making system; theory of game; control of inventories; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка