Методики вивчення індивідуальних та групових особливостей мотиваційної сфери - Правдива, Аліна Валеріївна; Литвинюк, Ольга Петрівна (My University, 2014)
У сучасних умовах, проблеми мотивації не ставляться під сумнів ні наукою, ні практикою. Від чіткої розробки системи мотивації залежить підвищення соціальної та творчої активності працівників, а також кінцеві результати підприємства вцілому. Ефективне управління мотивацією можливо, за умови, визначення індивідуальних та групових особливостей мотиваційної сфери особистості. In modern terms, the problem of motivation untainted neither science nor practice. From clear motivation system development depends on improving the social and creative activity of workers as well as the outcomes of the enterprise as a whole. Effective management motivation may have provided definitions of individual and group motivational features of a personality.
Keywords: мотивація; працівник; роботодавець; професіоналізм; motivation; employee; employer; professionalism; кафедра економіки праці та менеджменту