Формування програми маркетингу при виході підприємства на зовнішній ринок - Тюха, Ірина Володимирівна; Фартушна, Н. С. (My University, 2014)
В статті досліджено сутність, напрями, методичні підходи до оцінки ефективності програми маркетингу підприємства. Представлено схему побудови загальної програми маркетингу та етапи розробки програми маркетингу на підприємстві. This paper investigates the nature, direction, methodical approach to evaluating the effectiveness of marketing programs of the company. The scheme of construction of the overall marketing program and marketing stages of program development at the company.
Keywords: маркетингова діяльність; програма маркетингу; маркетингова стратегія; маркетинговий контроль; маркетинговий аналіз; marketing activity; marketing program; marketing strategy; marketing control; marketing analysis; кафедра економіки праці та менеджменту