Транснаціональні корпорації як провідна форма концентрації капіталу в умовах глобалізації - Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2016)
Проведені дослідження впливу транснаціональних корпорацій на національні та глобальну економіки
Keywords: капітал; концентрація капіталу; транснаціональні корпорації; кафедра готельно-ресторанної справи